Pansion Pahuljica Jahorina  je smešten na Poljicama, najatraktivnijoj lokaciji olimpijske lepotice Jahorine. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.550 metara i udaljen je samo 50 metara od žičara. Pansion Pahuljica predstavlja idealno mesto za odmor kako pravih zaljubljenika u zimske sportove tako i rekreativaca, te porodica sa decom (Baby lift udaljen manje od 100m od pansiona).

Najbliži aerodrom je u Sarajevu (oko 30km).

Pansion Pahuljica poseduje 46 ležajeva raspoređenih u 15 soba, na tri sprata (nema lift). U određenom broju soba nalazi se ukupno 10 pomoćnih ležajeva. Struktura soba ide od jednokrevetnih, pa sve do petokrevetnog apartmana.

Fotografije – Pansion Pahuljica Jahorina :

[nggallery id=1].

Restoran pansiona PAHULJICA je idealno mesto za odmor posle prijatnog skijaškog dana ili planinske šetnje. Urađen u tradicionalnom stilu sa ognjištem na kome se spremaju specjaliteti domaće kuhinje, učiniće vaš boravak na Jahorini još prijatnijim. Veliki izbor jela sa roštilja i na žaru, zadovoljiće i najizbirljivije gurmane.

Slike restorana:[nggallery id=2].

Bežični internet, centralno grejanje, parking pod video nadzorom, skijašnica su deo usluga koje nudi ovaj smeštajni objekat.

Sobe : Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, televizor, direktnu telefonsku liniju. Posteljina u sobama se menja svakih sedam dana (po potrebi može češće). Peškiri se menjaju svaki drugi dan (po potrebi može češće).

CENOVNI ZA SEZONU 2019/2020 U PRIPREMI!

Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Cena – Kontakt:+381637578162

Glasajte za ovaj objekat !!!