Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /home/dh_es948d/hoteljahorina.com/wp-includes/functions.php on line 6078
Jahorina Resort | Hotel Jahorina mountain resort & spa
Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /home/dh_es948d/hoteljahorina.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Hotel Jahorina Resort

Olimpijski centar Jahorina uskoro će biti bogatiji za ekskuluzivni hotelsko-apartmanski kompleks, jedinstven po svom položaju, konceptu i sadržaju.

Na mestu nekadašnjeg  hotela Jahorina koji su rado posećivali velikani domaće i svetske scene otpočela je gradnja najmodernijeg palninskog resorta u regionu – Hotel Jahorina mountain resort & spa.

Ocekuje Vas:

Wellness & Spa i Fitness centar

Najmoderni Wellness & Spa u regionu…

Gastronomija

Restorani visoke kategorije, autentični ski bar…

Kongresni centar

Tri kongresne sale koje se prostiru na 1000m2…

Najbolja lokacija uz samo skijaliste

Hotel se nalazi na Olimpijskoj stazi “Prača”…

JAHORINA RESORT

Naša olimpijska lepotica Jahorina ističe se posebnim planinskim ambijentom i vrhunskim kvalitetom skijaških staza. Kultni ski-centar Jahorina u poslednjih nekoliko godina doživljava svoj procvat, uz velike investicije u olimpijski centar u vidu novih ski-staza, ski-liftova i gondola, kao i brojne jedinstvene letnje sadržaje.

Dobar tranzitni položaj,  saobraćajna infrastruktura i aerodrom, koji je udaljen svega tridesetak kilometara od turističkog centra, čine Jahorinu jednom od najatraktivnih, ne samo zimskih, već i letnjih turističkih destinacija u regionu.

Izvanredan doživljaj koji novi kompleks planira za svoje posetioce meri se sa najmodernijim svetskim planinskim centrima.

Pored luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, prostranog wellness & spa i fitness centra, najmodernije skijašnice udaljene svega nekoliko metara od staze, posetiocima su na raspolaganju nekoliko restorana kao i autentični ski-bar, posebni sadržaji i pogodnosti za najmalđe goste, kao i kongresni centar koji će odgovoriti potrebama i najzahtevnih klijenata iz poslovnog sveta

Za sve informacije:
+381 66 033 222
+387 66 033 222