Vikendica Eskim 3 Jahorina, se nalazi u jednom od najlepših delova vikend naselja Šator na Jahorini. Udaljena je 250m od staze Poljice. Vikendica se preporučuje za smeštaj do šest osoba. Ispred kuće se nalazi javni parking, a u neposrednoj blizini je i market , kao i caffe-klub Peggy koji vam pruža nezaboravan dnevni i noćni provod po kome je Jahorina daleko poznata. Tu se nalaze ski rental i ski škola, na čije usluge kao gosti Eskima 3 imate popust. U prizemlju kuće se nalazi WC, kupatilo, skijašnica. Na spratu se nalazi veliki dnevni boravak, šank, kompletna kuhinja i kamin koji uvek pruža poseban ugođaj. Dnevni boravak je opremljen sa TV, DVD, ugaonom garniturom sa dva ležaja. Iz vikendice se pruža prelep i jedinstven pogled na šestosed Poljice i strme predele Jahorine. Na drugom spratu/potkrovlju se nalaze dve sobe. Prva soba je opremljena francuskim krevetom, dok se u drugoj nalaze dva odvojena ležaja. Objetak raspolaže Wifi mrežom. Grejanje je na struju.

Svojim izgledom i zimskim duhom kojim ova kuća definitivno pleni, Vikendica Eskim 3 je naša topla preporuka za vaš nezaravan boravak na Jahorini.

Pogledajte fotografije: Vikendica Eskim 3 Jahorina

[nggallery id=29]

Cenovnik za sezonu 2019/2020 Vikendica Eskim 3:

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Cene su na bazi dnevnog najma vikendice/kuće.
Smene su na 7 dana, od subote do subote.
U cenu nije uračunata boravišna taksa koja se plaća na Jahorini 1,10eur po osobi dnevno. Deca do 12 godina ne plaćaju takse.
Za sve informacije za vikendicu Eskim 3 na Jahorini:
Call centar
JAHORINA INFO
+381 21 66 12 266
+381 63 75 78 162
BiH +387 65 631 644
hoteljahorina@gmail.com

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.