Pansion Pahuljica Jahorina

Pansion Pahuljica Jahorina

Pansion Pahuljica Jahorina  je smešten na Poljicama, najatraktivnijoj lokaciji olimpijske lepotice Jahorine. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.550 metara i udaljen je samo 50 metara od žičara. Pansion Pahuljica predstavlja idealno mesto za odmor kako pravih zaljubljenika u zimske sportove tako i rekreativaca, te porodica sa decom (Baby lift udaljen manje od 100m od pansiona).

Najbliži aerodrom je u Sarajevu (oko 30km).

Pansion Pahuljica poseduje 46 ležajeva raspoređenih u 15 soba, na tri sprata (nema lift). U određenom broju soba nalazi se ukupno 10 pomoćnih ležajeva. Struktura soba ide od jednokrevetnih, pa sve do petokrevetnog apartmana.

Fotografije – Pansion Pahuljica Jahorina :

.

Restoran pansiona PAHULJICA je idealno mesto za odmor posle prijatnog skijaškog dana ili planinske šetnje. Urađen u tradicionalnom stilu sa ognjištem na kome se spremaju specjaliteti domaće kuhinje, učiniće vaš boravak na Jahorini još prijatnijim. Veliki izbor jela sa roštilja i na žaru, zadovoljiće i najizbirljivije gurmane.

Slike restorana:

.

Bežični internet, centralno grejanje, parking pod video nadzorom, skijašnica su deo usluga koje nudi ovaj smeštajni objekat.

Sobe : Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, televizor, direktnu telefonsku liniju. Posteljina u sobama se menja svakih sedam dana (po potrebi može češće). Peškiri se menjaju svaki drugi dan (po potrebi može češće).

Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Cena – Kontakt:+381637578162

Glasajte za ovaj objekat !!!

Leave a Reply