U centralnom delu vikend naselja Šator se nalazi vikendica Eskim 4. U prizemlju kuće se nalazi skijašnica i moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom. Na prvom nivou se nalazi veliki dnevni boravak, opremljen Total TV, WiFi, DVD, koji će svojim etno stilom i toplinom upotpuniti vaš boravak na Jahorini. Iz dnevnog boravka je ulaz u posebno odvojenu kuhinju, koja je kompletno opremljena svim potrebnim elementima, kao i sa velikim trpezarijskim stolom. Vikendica sadrži dve odvojene sobe, četvorokrevetnu i dvokrevetnu, koje se nalaze na trećem spratu/potkrovlju kuće. Grejanje u kući je centralno. Ispred vikendice se nalazi parking, koji je posebno izdvojen za goste.

Objekat se nalazi u neposrednoj blizini marketa i cafee-kluba Peggy. Vikendica Eskim 4 je od staze Poljice udaljena 100m, do koje se i odlazi i dolazi skijama. U sklopu kuće se nalazi i dobro opremljen ski rental i ski škola, na koje kao gosti Eskima 4 imate određen popust.

Svojom pozicijom, ljubaznim domaćinima i samimim izgledom, vikendica Eskim 4 je kuća u koju se gosti uvek rado vrate i nose nezaboravne uspomene.

Vikendica Eskim 4 Jahorina galerija

Pogledajte fotografije: Vikendica Eskim 4 Jahorina

[nggallery id=28]

Cenovnik za sezonu 2018/2019 – Vikendica Eskim 4 Jahorina :

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Cene su na bazi dnevnog najma vikendice/kuće.
Smene su na 7 dana, od subote do subote.
U cenu nije uračunata boravišna taksa koja se plaća na Jahorini 1,10eur po osobi dnevno. Deca do 12 godina ne plaćaju takse.
Za sve informacije za vikendicu Eskim 4 na Jahorini:
Call centar
JAHORINA INFO
+381 21 66 12 266
+381 63 75 78 162
BiH +387 65 631 644
hoteljahorina@gmail.com

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.