Hoteli sa bazenom na Jahorini

Hoteli sa bazenom na Jahorini

 

Za ovu zimu smo pripremili veliki broj objekata :

Proverite našu kompletnu ponudu  Hotela sa bazenom na Jahorini .  Preko našeg portala možete pogledati cene zimovanja, opis i fotografije smeštaja na Jahorini.

U ponudi za zimovanja ali, i za letnje šetnje i odmor su hoteli sa bazenom na Jahorini koji su otvoreni tokom cele godine:

Hotel Termag

HOTEL BOARD JAHORINA

Hotel Bistrica

Hotel Vucko

HOTEL LAVINA JAHORINA

Hotel Lavina Jahorina  se nalazi na samoj stazi izmedju Ogorjelice i Prace otvoren je novi hotel – Hotel Lavina .

Hotel Lavina raspolaze sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogucnost regulacije temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahteve gosta trudi da odgovori i u sto kracem roku i na najbolji moguci nacin. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijasku stazu.

Biramo najbolji hotel na Jahorini !

Cene hotela LAVINA za sezonu 2018/2019
Hoteli sa bazenom na Jahorini

Hotel Board Jahorina jedan od, novijih hotela na Jahorini. Hotel Board izgrađen je  u planinskom stilu, nalazi se svega 100-ak metara od ski staze i žičara.

Hotel Board hotel poseduje 21 dvokrevetnu sobu, 5 trokrevetnih, 5 studio soba i LUX apartman. Sve sobe su nameštene u skladu sa najvišim standardima uređenja hotelskih soba.

Svaka soba Hotela Board, kao i LUX apartman, ima TV sa velikim izborom satelitskih  programa, direktnu telefonsku liniju, mini bar i savremeno uređeno kupatilo.

Hoteli sa bazenom na Jahorini

Hotel Bistrica Jahorina 

Hotel Bistrica na Jahorini se nalazi na jednom od najlepših vidikovaca sa prekrasnim pogledom na padine Jahorine, iznad reke Prače. Odlično povezan saobraćajnicama sa svim pratećim objektima Jahorine.

Hotel Bistrica je udaljen 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva. Hotel je izgrađen za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa tri zvezdice. Raspolaže sa 152 sobe i 8 apartmana što ukupno čini 320 osnovnih i 80 pomoćnih lezaja.

 Hoteli sa bazenom na Jahorini

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.