Hotel Vucko Jahorina

HOTEL VUCKO JAHORINA
Hotel Vucko Jahorina je ekskluzivni hotel kategorisan sa pet zvezdica, koji će Vas dočekati na samom ulazu na Jahorinu. Hotel Vučko je dobio ime po maskoti Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu davne 1984.godine. Već tada je bio namenjen za boravak VIP gostiju, a među njima se izdvaja švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i mnogi drugi, tako da Hotel Vučko nastavlja i dalje tradiciju ekskluzivnog hotela na Jahorini. Svojim gostima pruža vrhunski kvalitet i uslugu, kako svojim sadržajima i smeštajem, tako i odličnom pozicijom u odnosu na ski staze. Hotel je smešten u Poljicama i na raspolaganju Vam je novi šestosed Poljice, lift Poljice i baby lift za najmlađe skijaše.
Apartmani su opremljeni po najvišim svetskim standardima po principu inteligentne tehnologije boravka. Pogled koji se pruža iz apartmana Vas neće ostaviti ravnodušnim i sigurno ćete uživati u prelepim pejzažima Jahorine. Hotel Vučko je na takvom položaju da je osunčan tokom celog dana. Svaki apartman ima terasu ili balkon, a u velikom broju apartmana je ugrađen i kamin sa zatvorenim ložištem.
Od dodatnih sadržaja Hotel Vučko izdvaja organizovano čuvanje dece, obezbeđen parking ili garaža, suvenirnica, prodavnica dnevne štampe, butik sportske opreme, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, staze za šetnju, džoging, kao i sportski tereni za odbojku, košarku, mali fudbal.
Hotel Vučko Jahorina može se pohvaliti jednim od najmodernijih Wellness centara na ovim prostorima. Wellness centar hotela Vučko se prostire na 750 kvadratnih metara i raspolaže brojnim sadržajima: hidromasažni bazen, finska, rimska i turska sauna, veliki izbor masaža (relax, sportska, antistres, aromatherapy), fitnes, pilates, aerobik, a sadrži i VIP prostor, u kome se nalazi hidromasažna kada, sauna, tople ležaljke, kiša tuš i vodeni krevet.
Hotel Vučko Vam nudi jedinstevnu Wellness & SPA Oazu uz poseban osećaj potpune opuštenosti, mira i tišine.

Hotel Vucko Jahorina - Cenovnik zima 2016/2017

Hotel Vucko Jahorina

Hotel Vucko Jahorina - hotelski uslovi:
Cene su po osobi po danu na bazi polupansiona (švedski sto doručak i večera) za smeštaj u standardnoj sobi, superior sobi, studiju, apartmanu i lux apartmanu.
Cene u Vučko family apartmanima su po danu po smeštajnoj jedinici.

Cena smeštaja uključuje:
Smeštaj na bazi polupansiona
Wi-Fi
Parking mesto pod obezbeđenjem
Neograničeno korišćenje fitness centra
Spoljnu igraonicu
Korišćenje skijašnice

U cenu smeštaja nije uključena BT i osiguranje.
Cena za odrasle 1.28eur po osobi po danu.
Cena za decu od 0-12.99 iznosi 0.26eur po danu.
Cena za decu od 13-17.99 iznosi 0.77eur po danu.

Cena garaže po danu je 7.7eur.
Cena za dečiji krevetac po danu iznosi 5.11eur.
Popust za treću i svaku narednu osobu na pomoćnom ležaju iznosi 50%.
Popust za treću I svaku narednu osobu na redovnom ležaju iznosi 30% u svim smeštajnim jedinicama.
Boravak dece od 0-5.99eur u pratnji dve odrasle osobe je gratis.
Deca od 6-11.99 ostvaruju 50% popusta.
Doplata za singl use je 50%, osim u periodu 30.12-04.01. kada je doplata za singl use 100%.
U cenu Lux apartmana je uključeno noćenje na bazi polupansiona, korišćenje SPA oaze (90min dnevno), garažno mesto, korišćenje spoljne i unutrašnje igraonice za decu. Napomena: za boravak u Lux apartmanu duži od 5 noćenja uključeno je i korišćenje VIP sobe (60min).
Za potvrdu rezervacije je potrebna uplata avansa.
Minimalan boravak u periodu Nove godine je pet noćenja i avansna uplata od 100% je obavezna.
Obavezna doplata za Novogodišnju svečanu večeru na bazi švedskog stola uz bogat muzički program iznosi 70eur. Deca do 5.99 gratis. Deca starosti od 6-11.99 ostvaruju popust od 50%.
Prijava gosta u hotel je od 15h, odjava do 11h.
Avansne uplate su nepovratne. Ukoliko dođe do otkazivanja rezervacije, uplaćeni iznos je moguće iskoristiti u periodu od 01.03.2017. u zavisnosti od raspolozivosti kapaciteta.
Hotel ne uzima u obzir nepovoljne vremneske prilike kao valjan razlog za prevremei odlazak.
Ukoliko dođe do prevremenog odlaska, sa izuzetkom smrti ili povrede, obračunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije..
Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca.
Obavezna doplata za čišćenje sobe posle boravka kućnih ljubimaca je 12.78eur.

Za sve informacije za Hotel Vucko Jahorina kontaktirajte:
Call centar
JAHORINA INFO
+381 21 66 12 266
+381 63 75 78 162
BiH +387 65 631 644
hoteljahorina@gmail.com