Hotel Vucko Jahorina

Hotel Vucko Jahorina
Hotel Vučko Jahorina 4* je ekskluzivni hotel, koji će vas dočekati na samom ulazu na Jahorinu. Hotel je dobio ime po maskoti Zimskih olimpijskih igara održanih u Sarajevu davne 1984.godine. Već tada je bio namenjen za boravak VIP gostiju, a među njima se izdvaja švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i mnogi drugi, tako da Hotel Vučko nastavlja i dalje tradiciju ekskluzivnog hotela na Jahorini. Svojim gostima pruža vrhunsku uslugu i kvalitet, kako svojim sadržajima i smeštajem, tako i odličnom pozicijom u odnosu na ski staze. Hotel je smešten u Poljicama i na raspolaganju vam je novi šestosed Poljice, lift Poljice, kao i baby lift za najmlađe skijaše. Apartmani su opremljeni po najvišim svetskim standardima po principu inteligentne tehnologije boravka. Pogled koji se pruža iz apartmana vas neće ostaviti ravnodušnim i sigurno ćete uživati u prelepim pejzažima Jahorine. Hotel Vučko je na takvom položaju da je osunčan tokom celog dana. Svaki apartman ima balkon ili terasu, a u velikom broju apartmana je ugrađen kamin sa zatvorenim ložištem.
Od dodatnih usluga Hotel Vučko izdvaja organizovano čuvanje dece, obezbeđen parking ili garaža, suvenirnica, prodavnica dnevne štampe, butik sportske opreme, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, staza za šetnju, džoging, kao i sportski tereni za odbojku, košarku i mali fudbal.
Hotel Vučko se može pohvaliti jednim od najmodernijih Wellness centara na ovim prostorima. Wellness centar Hotela Vučko se prostire na 750 kvadratnih metara, i raspolaže brojnim sadržajima: hidromasažni bazen, finska, rimska i turska sauna, veliki izbor masaža (relax, sportska, antistres, aromatherapy), fitnes, pilates, aerobik, a sadrži i VIP prostor u kome se nalazi hidromasažna kada, saune, tople ležaljke, kiša tuš i vodeni krevet.
Hotel Vučko vam nudi jedinstvenu Wellness & Spa oazu uz poseban osećaj potpune opuštenosti, mira i tišine u skladu sa prirodom. Dobro došli u Hotel Vučko na Jahorini!

Hotel Vucko Jahorina

Hotel Vucko Jahorina  fotografije...

Cenovnik - Hotel Vučko za sezonu 2018/19:

Cenovnik za depadans hotela:

Cenovnik za centralni deo hotela:

Cenovnik za A&B blok hotela:

Hotel Vucko Jahorina

HOTEL VUCKO JAHORINA

HOTELSKI USLOVI:
Cene su izražene u eur po osobi po danu i uključuju:
Smeštaj na bazi polupansiona, doručak i večera švedski sto.
Besplatno korišćenje WiFi.
Parking mesto pod obezbeđenjem.
Neograničeno korišćenje fitness centra.
Unutrašnja i vanjska dečija igraonica.

U cenu nije uključena boravišna taksa i osiguranje:
Cena za odrasle 1.30 eur po osobi po danu.
Cena za decu 0-12.99 iznosi 0.26 eur po danu.
Cena za decu od 13-17.99 iznosi 0.76 eur po danu.

Popust za treću i svaku narednu odraslu osobu na redovnom ležaju u svim smeštajnim jedinicama iznosi 30%.
Popust za treću i svaku narednu odraslu osobu na pomoćnom ležaju iznosi 50%.
Boravak dece od 0-5.99 u pratnji dve odrasle osobe je gratis.
Deca od 6-11.99 ostvaruju 50% popusta u pratnji dve odrasle osobe.
Doplata za single use iznosi 50%, osim u periodu 28.12.-03.01. i 14.02.-17.02. kada je doplata za single use 100%.
Boravak u periodu Nove godine je moguće rezervisati na minimalno 5 noćenja i to u periodu 28.12.-03.01. Avansna uplata u iznosu 100% je obavezna.
Doplata za svečanu novogodišnju večeru se podrazumeva za sve goste koji su na smeštaju i iznosi 80eur po osobi. Deca od 0-5.99 godina gratis. Za decu od 6-11.99 godina iznosi 40eur.
Doplata za korišćenje wellness centra - sauna, hidromasaža stopala, hidromasažni bazen za 6 osoba, relaks soba, tuševi, u trajanju od 3h iznosi 15eur.
Doplata za garažno mesto iznosi 15eur dnevno.
Za potvrdu rezervacije je potrebno uplatiti 40% od ukupnog iznosa boravka, a ostatak 14 dana pre dolaska u hotel.
Prijava gosta u hotel je od 15h, a odjava do 11h.
Avansne uplate su nepovratne.
Ukoliko je otkazni rok 15 dana do dolaska, iste se mogu iskoristiti do 01.12. tekuće godine. Rezervaciju tokom boravka možete otkazati uz naplatu od 100% na dan odlaska i 50% za svaki navedeni dan do isteka arnžmana.
Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca. Obavezna doplata za čišćenje hotelskih smeštajnih jedinica posle boravka kućnih ljubimaca iznosi 18eur. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen u restoranu.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Za sve informacije za Hotel Vučko Jahorina kontaktirajte:
Call centar
JAHORINA INFO
+381 21 66 12 266
+381 63 75 78 162
BiH +387 65 631 644
hoteljahorina@gmail.com

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.