Hotel Termag Jahorina

POZOVITE NAS

Pozovite nas:

Call centar –  JAHORINA INFO
Tel: +381 21/ 66 12 266
+381 21/ 66 13 953
Mob SRB: + 381 63/ 75 78 162
Mob BiH: +387 65 631 644
e-mail: hoteljahorina@gmail.com

Hotel Termag Jahorina 4* se nalazu u centralnom delu Olimpijske lepotice Jahorine na stazi Poljice. Odmah uz hotel, nalaze se i šestosed, lift i Ski vrtić Poljice. Kompleks Hotela Termag čine A i B deo hotela, Restoran Koliba i Vila Termag koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Hotel poseduje 71 sobu, 21 LUX apartman i jedan predsednički apartman. Sobe i apartmani sadrže mini bar, sef, SAT TV, direktnu telefonsku liniju i internet. Kompletan nameštaj u hotelu napravljen je od najkvalitetnjeg punog drveta kao i sam enterijer hotela.Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, švedski sto (doručak i večera). Pored hotela nalazi se restoran Koliba koji je nadaleko poznat po vrhunskim specijalitetima. Posle napornog skijaškog dana, možete se opustiti u odličnom wellness centru Hotela Termag. Od dodatnih sadržaja izdvajamo: restoran, kamin salu, kompletno opremljenu konferencijsku salu sa 350 mesta, spa centar, masaže i tretmane, igraonicu za decu,  ski školu i ski rental. Hotel Termag Jahorina, mesto nove inspiracije.

Cenovnik za sezonu 2019/2020 – Hotel Termag Jahorina:

Cenovnik za boravak u Economic i Lux sobama:


MV – podrazumeva sobu sa pogledom na planinu
FS – podrazumeva sobu sa prednje strane hotela

Navedene cene su izražene u eur po osobi po danu.
Cene smeštaja u Economic i Lux sobama uključuju: noćenje, večeru, doručak (buffet), parking mesto ispred hotela.
Sve sobe imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, bespatan WiFi signal.
Korišćenje wellness i SPA centra nije uključeno u cenu sobe i dodatno se naplaćuje. Za goste u Economic i Lux sobama cena 3-časovne ulaznice za korišćenje paketa (bazen, sauna i parno kupatilo) iznosi 21eur za odrasle i 10eur za decu od 6-12 godina.
Doplata za single use u Economic i Lux sobi iznosi 51eur na redovnu cenu ležaja.
Moguće je doplatiti parking mesto u podzemnoj garaži po ceni od 21eur po danu. Rezervacije se ne primaju unapred, već isključivo na osnovu raspoloživosti u trenutku dolaska.

Cenovnik za boravak u apartmanima:

 

MV – podrazumeva sobu sa pogledom na planinu
FS – podrazumeva sobu sa prednje strane hotela

Basic Apt- jedna spavaća soba i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje, kupatilo.
Family Apt-dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, kupatilo.
Superior Apt- dve spavaće sobe, dnevni boravak, dva kupatila.

Navedene cene apartmana su po osobi po danu.
Cene smeštaja u Basic, Family i Superior apartmanima uključuju: noćenje, večeru, doručak (buffet), korišćenje wellness i SPA usluga (bazen, sauna i parno kupatilo), parking mesto u podzemnoj garaži. Svi apartmani imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, bespalatan WiFi.

Popust na 3. i 4. ležaj za odrasle osobe u LUX sobi, Basic, Family i Superior apartmanima iznosi 20% na redovnu cenu ležaja.
Popust na 3. i 4.ležaj za decu uzrasta od 6-12 godina u LUX sobi, Basic, Family i Superior apartmanima iznosi 50% od redovne cene ležaja.
Deca do 5 godina borave Gratis u svim tipovima smeštajnih jedinica. Zavisno od dobi dobijaju vlastiti ležaj ili krevetac.

Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu i iznose 1.25eur po osobi po danu. Deca do 2 godina ne plaćaju taksu.
Za sve goste koji borave u terminu Nove godine obavezna je doplata za novogodišnju noć sa svečanom večerom u iznosu od 92eur za odrasle i 47eur za decu od 6-15 godina.

Dopada vam se ovaj hotel?

1 + 10 =

Radno vreme

PON – PET

09:00 – 19:00

SUBOTA

09:00 – 14:00

NEDELJA

Neradan dan

Pozovite nas

TELEFONI:

+ 381 63 757 81 62

+381 21 661 22 66

+ 387 65 631 644

hoteljahorina@gmail.com

Posetite nas

Ilije Ognjanovića 3

21000 Novi Sad

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.