Hotel Termag Jahorina

Hotel Termag Jahorina, moderan hotel sa 4 zvezdice. Hotel Termag ima veliku ponudu različitih sadržaja tokom cele godine. Nalazi se u centru Olimpijskog ski centra Jahorina, uz samu stazu Poljice i žičare, na 1550m nadmorske visine.

Hotel Termag ima 18 komfornih soba i 13 moderno opremljenih apartmana, sa mini barom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom. Hotel je kompletno klimatizovan. Za svaku sobu je obezbeđeno parking mesto. U hotelskom sadržaju je restoran sa 120 mesta, koji nudi specijalitete domaće i međunarodne kuhinje, kao i veliki izbor vina. Tokom svog boravka, možete posetiti Kamin salu i etno-restoran KOLIBA, dok se Vaša deca igraju u igraonici pod nadzorom profesionalnog osoblja.

Novo ! Hotel Termag je svoju ponudu i svoje kapacitete proširio i na Hotel Termag Novi Deo.

Izgradnjom novog bloka B, Hotel Termag povećao je kapactete za 45 novih smeštajnih jedinica i
veliku konferencijsku salu za seminare.

GALERIJA FOTOGRAFIJA HOTELA TERMAG JAHORINA:

.

CENOVNIK HOTELA TERMAG ZA ZIMSKU SEZONU 2018/2019:

CENOVNIK ZA SOBE:

m.v. – mountain view/pogled planina          f.s. – front side/prednja strana hotela

HOTELSKI USLOVI:

Cene su izražene u eur po osobi po danu.
Cene smeštaja u Economic i Lux sobama uključuju: noćenje, večeru i doručak na bazi švedskog stola, parking mesto ispred hotela.
Sve sobe imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan WiFi signal.
Korišćenje wellness i SPA centra nije uključeno u cenu sobe i dodatno se doplaćuje. Za goste u Economic i Lux sobama cena tročasovne ulaznice za korišćenje paketa (bazen, sauna i parno kupatilo) iznosi 21.00EUR za odrasle i 10.00EUR za decu od 6-12 godina.
Doplata za ”single use” u Economic i Lux sobi iznosi 51.00EUR na redovnu cenu ležaja.
Moguće je doplatiti parking mesto u podzemnoj garaži po ceni 21.00 EUR po danu. Rezervacije se ne primaju unapred, nego isključivo na osnovu raspoloživosti u trenutku dolaska.

CENOVIK ZA APARTMANE:

m.v. – mountain view/pogled planina          f.s. – front side/prednja strana hotela

Cene su izražene u eurima.
Navedene cene apartmana su po osobi po danu.
Cene smeštaja u Basic, Family i Superior apartmanima uključuje: noćenje, večeru i doručak na bazi švedskog stola, korišćenje wellness i SPA usluga (bazen, sauna, parno kupatilo), parking mesto u podzemnoj garaži.
Svi apartmani imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan WIFi signal.

Cena president apartmana podrazumeva dnevni najam bez obzira na broj gostiju koji borave u istom. Maksimalan broj osoba u apartmanu je 7.

Cena smeštaja u President apartmanu podrazumeva: noćenje, doručak i većeru na bazi švedskog stola, korišćenje wellness i SPA usluga (bazen, sauna, parno kupatilo), parking mesto u podzemnoj garaži.
President apartman poseduje: 4 spavaće sobe, 3 kupatila, dnevnu sobu, terasu sa ležaljkama, kamin, kuhinju, 3 x mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, 2 x garderober, besplatan WiFi signal.

POPUSTI: Popust na treći i četvrti ležaj za odrasle osobe u Lux sobi, Basic, Family i Superior apartmanima iznosi 20% na redovnu cenu ležaja.
Popust na treći i četvrti ležaj za decu uzrasta od 6-12 godina u Lux sobi, Basic, Family i Superior apartmanima iznosi 50% na redovnu cenu ležaja.
Deca uzrasta od 0-5 godina borave GRATIS u svim tipovima smeštajnih jedinica.
Zavisno od uzrasta dobijaju vlastiti ležaj ili krevetac.

DOPLATE:
Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu smeštaja i iznose 1.30EUR po osobi dnevno. deca od 0-12 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
Za sve goste koji borave u novogodišnjem terminu obavezna je doplata za novogodišnju noć sa svečanom večerom u iznosu od 92.00EUR za odrasle i 46.00EUR za decu dobi od 6-15 godina.

 

Bili ste u ovom hotelu ? Ostavite svoj komentar za ovaj hotel ili dajte hotelu Termag pozitivan ili negativan glas :GLASAJTE

Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Call centar JAHORINA INFO
Turistička agencija  Novi Sad ,
21100 Novi Sad
Tel: +381 21 66 12 266 i   +381 63 75 78 162
BiH: +387 65 631 644
e-mail: hoteljahorina@gmail.com

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.