Hotel Lavina Jahorina

Hotel Lavina Jahorina

Hotel Lavina Jahorina - na samoj stazi između Ogorjelice i Prače otvoren je novi hotel - Hotel Lavina .

Hotel Lavina raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gde je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost regulacije temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahteve gosta trudi da odgovori i u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe  imaju pogled na skijašku stazu.

Sadržaji hotela Lavina :

Restoran–bar sa baštom pozicioniran uz samu stazu, sa prijatnom domaćinskom atmosferom i velikim izborom hrane i pića.

Wellness centar koji raspolaže sa finskom saunom, parnim kupatilom i jakuzzi kadom. U ponudi wellness centra su i usluge masaže za koje su zaduženi iskusni terapeuti.

Bazen, smješten u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju.

Ski rental koji raspolaže sa sportskom opremom svjetski poznatih proizvođača u čijem sklopu radi i Ski škola sa školovanim ski instruktorima za sve one koji ne znaju da skijaju ili su malo slabiji skijaši.

Pogledajte galeriju fotografija  hotela Lavina na Jahorini :

Cene hotela LAVINA za sezonu 2017/18 :

HOTEL LAVINA, JAHORINA-CENOVNIK ZA SEZONU 2017/2018

Lavina Jahorina 2018

HOTELSKI USLOVI:
Cene su izražene po osobi po danu na bazi polupansiona (noćenje, večera i doručak sa bife stola). - Napomena: bife sto se postavlja u situaciji kada ima preko 10 soba na obroku. Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti avans- minimalan iznos 30% od ukupne cene aranžmana.

U cenu je uključeno korišćenje wellnessa ( bazen, sauna, parno kupatilo u trajanju 120 min po danu) i fitness centra (60 min po danu).
U cenu nisu uključeni boravišna taksa i osiguranje čija cena iznosi 1,30eur po osobi po danu (deca do 12 godina ne plaćaju taksu već samo osiguranje u iznosu od 0,30 eur) .
Deca do 5 godina u pratnji dve odrasle osobe u sobi/apartmanu – GRATIS. Deca od 5-12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 50% od redovne cene.
Treća odrasla osoba u sobi ima popust od 30% od redovne cene. Treća i četvrta odrasla osoba u apartmanu ima popust od 30% od redovne cene.
Peta odrasla osoba u deluxe suite app ima popust 50% od redovne cene.
Minimum stay u periodu oko NG je 7 noćenja.
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60% od redovne cene. (Jednokrevetnu sobu nije moguće zakupiti u terminu 30.12.2017.- 06.01.2018.)
Ukoliko dođe do otkazivanja rezervacije hotel ne vrši povrat novca, ali uplaćeni iznos možete iskoristiti u drugom periodu u toku sezone (odnosi se na otkazivanje u roku od najmanje 14 dana pre dolaska).
Ukoliko dođe do prevremenog odlaska ( sa izuzetkom smrti ili bolesti člana uže porodice) pored iskorištenog dela aranžmana obračunava se 50% od neiskorištenog aranžmana. Hotel ne uvažava loše vreme i slične situacije kao razlog prevremenog odlaska.
Dečija igraonica u terminu 10-23h. Za goste van hotela čuvanje dece 2,5 eur po satu. Moguće angažovanje bebisiterke i mimo radnog vremena igraonice.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Tokom zimske sezone u Klubu Lavina svako veče živa svirka. 
Check IN iza 15h, check OUT do 11h.

Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Rezerviste ovaj hotel - najpovoljnija ponuda : Hotel Lavina

Glasajte za Hotel Lavina na Jahorini :

Call centar  JAHORINA INFO
Turistička agencija  Novi Sad 

Tel: +381 21 66 12 266 i  +381 63 75 78 162
BiH: +387 65 631 644
e-mail: hoteljahorina@gmail.com

 

 

Leave a Reply