EXIT FESTIVAL NA JAHORINI 2018

Na Jahorini ce se od 15. do 18. marta naredne godine odrzati “FESTIVAL 84” koji pokrece EXIT!Exit festival na Jahorini

Prve karte za Festival 84 u prodaji su od 15.decembra. Kako je najavljeno iz Exit tima, spremni su mnogobrojni  popusti i izenadjenja za sve posetioce Festivala 84! Za ovu priliku vec od petka 15. decembra u prodaji ce biti prve ulaznice i njihova cena ce iznositi 19,99km, sto je usteda od 70% u odnosu na njihovu krajnu cenu! U prodaji ce biti i promotivni turisticki paketi (smestaj + karta + Ski pass) za 88km, u ogranicenim kolicinama. Zbog velikog interesovanja planirano je da ce svi promotivni paketi biti rasprodani u prvih 12h prodaje!

Vec su dogovoreni nastupi nekih od izvodjaca koji ce nastupiti za vreme Festivala 84 na Jahorini. Imena se cuvaju u tajnosti. Kako nam je receno iz Exit tima svi posetioci ce imati priliku da uzivaju u vrhunskoj muzici i najboljim izvodjacima danasnjice!

Program festivala bice koncipiran kao dnevni i nocni, po istoj formuli 2+2 koja je koriscena i za uspesni Sea Star festival u Istri! Prvog dana festivala ce imati vecernju zurku zagrevanja, da bi naredna dva bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noci, dok je cetvrti dan rezervisan za dnevnu zavrsnu zurku!

Muzički festivali u planinskim centrima su u velikom usponu sirom sveta, a samo u Evropi je potraznja vec premasila ponudu ovakvih događaja. EXIT tim u saradnji sa Olimpijskim centrom “Jahorina” planira da novi festival u relativno kratkom roku pozicionira medju najznacajnije zimske muzičke festivale na kontinentu.
Exit festival na Jahorini

Posetite nas na prvom velikom Exitovom festivalu na Jahorini 2018 !!!

 

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.