Apartmani Vukovic Jahorina

Apartmani Vukovic, smešteni u blizini staze Poljice koja se nalazi u samom centru olimpijske Jahorine, će zasigurno privući vašu pažnju, kako svojim izgledom i moderno opremljenim apartmanima , tako svojom atraktivnom lokacijom. Ovaj novoizgrađeni objekat je nadomak šestoseda Poljice, baby i ski lifta, restorana, marketa kao i od najluksuznijih hotela na planini, hotela Termag i Vučko, što predstavlja veliki plus samih apartmana Vukovic. Ispred kuće se nalazi parking, a u sklopu objekta skijašnica gde možete da odložite vašu ski i board opremu.

U neposrednoj blizini je samoposluga, veliki broj restorana sa otvorenim ognjištem sa sjajnim domaćim specijalitetima, ski rentali, prodavnice sportske opreme, hoteli sa wellnessom...Odličan pristup skijašima do šestoseda Poljice, ski lifta Poljice, kao i baby lifta za najmlađe.

Galerija  Apartmani Vukovic Jahorina : 

Kada je reč o strukturi apartmana, nudimo vam tri apartmana sa centralnim grejanjem, besplatnom WiFi mrežom i TV-om:

APARTMAN VUKOVIC 2- Apartman raspolaže: dnevna soba sa dvosedom i trosedom, koji imaju mogućnost razvlačenja te se na njima može spavati po potrebi, opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom i spavaća soba sa francuskim ležajem. Smešten je u prizemlju i preporučuje se za boravak 4 osobe.

APARTMAN VUKOVIC 3- Apartman nudi: dnevna soba sa trosedom i dvosedom na razvlačenje koji se mogu koristiti za spavanje, potpuno opremljena kuhinja, spavaća soba sa francuskim ležajem i kupatilo sa tuš kabinom. Nalazi se na prvom spratu i preporučuje se za boravak 4 osobe.

SOBA 4- smeštena je na prvom spratu i u njenom sklopu je: soba sa ugaonom garniturom na razvlačenje, koja se koristi za spavanje dve osobe, kupatilo sa tuš kabinom i hodnik sa plakarom.

Prednost Apartmana Vukovic je svakako lokacija, udobnost smeštaja, obezbeđen parking za goste apartmana, kao i blizina ski staza. Pored skijanja, svakako Vam predlažemo i šetnju do vikend naselja Šator, sa prelepim vikendicama i apartmanima, gde možete da predahnete u nekom od restorana, a naša preporuka je picerija Eskim, prelep restoran Vile Bella ili kafe Peggy.

Cenovnik Apartmana Vukovic Jahorina :

Apartmani Vukovic Jahorina

Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Cene su na bazi dnevnog najma apartmana. U cenu nije uračunata boravišna taksa, koja se plaća na Jahorini 1,10eur po osobi dnevno. Deca do 12 godina ne plaćaju taksu.
Za više informacija za apartmane na Jahorini kontaktirajte nas:
Call centar
JAHORINA INFO
+381 21 66 12 266
+381 63 75 78 162
BiH +387 65 631 644
hoteljahorina@gmail.com

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.