Apartmani Roki Jahorina

Apartmani Roki Jahorina smešteni su u vikend naselju Šator, te se do staze i nazad do kuće može doći na skijama, što nije jedina prednost ove vikendice, jer se u krugu 50m nalaze i market, pekara, restoran Eskim , kao i caffe Peggy, tako da vam je sve nadomak kuće. U blizini kuće je ski rental, gde možete iznajmiti ski i board opremu po izuzetno pristupačnim cenama.

Kuća raspolaže sa tri odvojena dela/ apartmana, te postoji mogućnost i zakupa cele vikend kuće ukoliko je u pitanju veći broj ljudi, a svaki od njih ima odvojen ulaz, tako da vam privatnosti sigurno neće manjkati. U svim apartmanima grejanje je na struju.

Galerija Apartmana Roki Jahorina:
[nggallery id=27]

JAHORINA APARTMAN ROKI 1 preporučujemo za boravak sedam osoba. Raspolaže sa: dnevnim boravkom sa dva ležaja, kamin peć u istom, zatim TV, dve trokrevetne sobe na spratu, kupatilom, kuhinjom opremljenom kompletnim posuđem, trpezarija.

JAHORINA APARTMAN ROKI 2 preporučujemo, takođe, za smeštaj sedam osoba. Raspolaže sa: dnevnim boravkom sa dva ležaja i kaminom, jedna dvokrevetna i jedna trokrevetna soba, opremljena kuhinja, trpezarija i kupatilo.

JAHORINA APARTMAN ROKI 3 preporučujemo za udoban boravak pet osoba. Raspolaže sa: prostranim dnevnim boravkom sa dva ležaja, jednom trokrevetnom sobom, kuhinjom i kupatilom.

Cenovnik Apartmani Roki Jahorina 2018/2019: 

Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Cene su na bazi dnevnog najma apartmana.
Za sve informacije za apartmane Roki na Jahorini kontaktirajte:
Call centar
JAHORINA INFO
+381 21 66 12 266
+381 63 75 78 162
BiH +387 65 631 644
hoteljahorina@gmail.com

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.