Moderno opremljeni Rapid apartmani na Jahorini se nalaze u neposrednoj blizini samog centra Jahorine, na 70m od staze Poljice. Objekat raspolaže sa tri apartmana i jednim studijem, sa centralnim grejanjem na struju. Svaki sadrži LCD TV, Total TV kao i WiFi. U ponudi u samom kompleksu su ski rental, ski škola kao i salon za masažu. Ispred samog objekta nalazi se parking.

Pogledajte fotografije: Rapid apartmani na Jahorini

[nggallery id=26]

Struktura objekta:

Apartman 4- u njemu se nalazi dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje, kupatilo, kuhinja sa frižiderom, grejnom pločom sa dve ringle, posuđem i šankom, soba sa francuskim ležajem, kao i terasa. Apartman se nalazi na trećem spratu, a maskimalan kapacitet je četiri osobe.

Apartman 5- sadrži dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje, kuhinju (grejna ploča sa dve ringle, posuđe, šank i frižider), kupatilo, trokrevetnu sobu sa jednim odvojenim krevetom i francuskim ležajem) i terasu. Ovaj apartman se nalazi na prvom spratu objekta Rapid, sa maksimalnim kapacitetom od pet osoba.

Apartman 6- smešten je na prvom spratu i sadrži kupatilo, dnevni boravak opremljen dvosedom na razvlačenje, dve odvojene spavaće sobe gde se u jednoj nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva kreveta na sprat, kuhinju sa frižiderom, grejnom pločom sa dve ringle, šankom i posuđem. Apartman sadrži i terasu. Maksimalan broj osoba je šest.

Studio 4 – nalazi se na prvom spratu i toplo ga preporučujemo za 3 odrasle osobe ili porodicu sa dvoje odraslih i dvoje male dece zbog same udobnosti i komfora, iako je sam kapacitet za četiri osobe. Raspolaže sa francuskim ležajem i dva odvojena ležaja, kupatilom, čajnom kuhinjom koja sadrži  frižider, šank, grejnu ploču sa dve ringle. Apartman ima i lepu terasu.

Zbog svoje odlične lokacije, kao i novoizgrađenih apartmana u kojima ćete uživati, Rapid apartmani na Jahorini će sigurno ispuniti vaša očekivanja.

Cenovnik Rapid apartmani Jahorina 2018/2019

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Cene su na bazi dnevnog najma apartmana.
Za sve informacije za Rapid apartmane na Jahorini:
Call centar
JAHORINA INFO
+381 21 66 12 266
+381 63 75 78 162
BiH +387 65 631 644
hoteljahorina@gmail.com

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.