Apartmani Jahorinski Konaci na stazi

Apartmani Jahorinski Konaci na stazi

U samom srcu Jahorine, sa pogledom na stazu Poljice, ski liftove, restorane i sam centar Jahorine, smešteni su apartmani Jahorinski konaci na stazi. Ovaj novoizgrađeni objekat raspolaže sa dvanaest modernih studio/apartmana od kojih svaki apartman nudi spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa dvosedom ili trosedom i foteljom na razvlačenje, kao i kupatilo i mini kuhinju. Kapacitet samih apartmana Jahorinski konaci predviđen je za četiri do pet osoba. Kada je reč o studiu, na raspolaganju vam je francuski ležaj, dvosed sa foteljom na razvlačenje, mini kuhinja i kupatilo. Naša preporuka je boravak do četiri osobe u studiju Jahorinski konaci. Za sve Vas koji tražite smeštaj na Jahorini na samoj stazi ili smeštaj u centru Jahorine, to su svakako apartmani Jahorinski konaci. Pored apartmana se nalazi samoposluga, restorani, ski rentali, suvenirnice. 

U samom okruženju su ekskluzivni hoteli, Termag 4* i Vučko 5*, sa velikim brojem sadržaja i wellness usluga, koje svakako možete koristiti uz doplatu, iako ne boravite u njima. Takođe imate na raspolaganju veliki izbor restorana sa otvorenim ognjištem, a dobro je poznato da je jahorinska kuhinja odlična.

Jedna od najboljih lokacija i pogled na jednu od najatraktivnijih staza na planini, su svakako veliki razlog zašto baš da se opredelite za apartmane Jahorinski konaci na Jahorini!

U blizini Konaka se nalaze i Apartmani Rapid iz naše ponude, Apartmani Vuković, kao i Pansion Lučič i Hotel Sport Granzov sa odličnom ponudom ski i board opreme.

Apartmani Jahorinski konaci na stazi Poljice

Cenovnik zimska sezona 2018/2019

Apartmani Jahorinski konaci na stazi galerija

Uživajte u boravku na Jahorini - Apartmani Jahorinski Konaci na stazi!!!

Apartmani Jahorinski Konaci na stazi

Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Cene su na bazi dnevnog najma studio/apartmana.
Za više informacija za apartmane Jahorinski Konaci na stazi pozovite:
Call centar
JAHORINA INFO
+381 21 66 12 266
+381 63 75 78 162
BiH +387 65 631 644
hoteljahorina@gmail.com