Apartmani Golijanin Jahorina smešteni su na svega 200 m od najbliže staze Poljice, do koje je omogućen dolazak i povratak na skijama. Nalaze se u vikend naselju Šator, u blizini marketa, rastorana i kafića, tako da vam je nadomak kuće sve što vam je potrebno. Objekat vam nudi 6 apartmana sa centralnim grejanjem, ali različite strukture.

APARTMAN 1: Smešten je na spratu i sastoji se od 2 nivoa. Na prvom nivou nalazi se dnevna soba sa garniturom na razvlačenje,TV,DVD, kamin peć, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom. U okviru drugog nivoa nalaze se dve dvokrevetne sobe sa singl krevetima i jedna trokrevetna soba. Maksimalan kapacitet 9 osoba.
APARTMAN 2: Nalazi se u prizemlju objekta i raspolaže sa dnevnim boravkom u kom je garnitura na razvlačenje i TV, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom. U njemu se nalaze i dve dvokrevetne sobe od kojih jedna ima francuski ležaj. Kapacitet iznosi 6 osoba.
APARTMAN 3: Podeljen je na dva nivoa i nalazi se na spratu objekta. Na prvom nivou se nalazi dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje i TV-om, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, dok se na drugom nivou nalaze spavaće sobe, jedna trokrevetna i jedna četvorokrevetna. Odgovara boravku 9 osoba.
APARTMAN 4: Smešten u prizemlju objekta i nudi vam dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje,TV-om, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i jednu dvokrevetnu sobu sa francuskim ležajem. Preporučuje se za udoban boravak 4 osobe.
APARTMAN 5: Nalazi se na spratu i sastoji se od 3 nivoa. Na prvom nivou je kompletno opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje i TV, na drugom nivou su smeštene dve dvokrevetne sobe , dok se na trećem nivou, tj. u potkrovlju, nalazi jedna dvokrevetna soba. Maksimalan kapacitet iznosi 8 osoba.
APARTMAN 6: Smešten u prizemlju objekta i raspolaže sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom sa tuš kabinom, jednom dvokrevetnom sobom sa francuskim ležajem i dnevnom sobom sa garniturom na razvlačenje i TV-om. Kapacitet- 4 osobe.

Apartmani Golijanin Jahorina galerija

Pogledajte fotografije Jahorina Apartmani Golijanin:

[nggallery id=36]

Cenovnik apartmana Golijanin :

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Cene su na bazi dnevnog najma apartmana.
Za sve informacije za apartmane Golijanin na Jahorini:
Call centar
JAHORINA INFO
+381 21 66 12 266
+381 63 75 78 162
BiH +387 65 631 644
hoteljahorina@gmail.com

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.