Vikendica Bili Jahorina

VIKENDICA BILI JAHORINA 

Smeštena u samom srcu vikend naselja Šator na Jahorini, 200 metara od staze Poljice do koje se i odlazi i dolazi skijama, vikendica Bili je idelano mesto za vaš boravak na planini. Kuća raspolaže sa dva odvojena apartmana.
Prvi veliki apartman se prostire na tri nivoa.
Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa ugaonom garniturom na razvlačenje, kaminom,TV-om, DVD. Na istom nivou se nalazi i kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo.
Drugi sprat obuhvata tri spavaće sobe. Dve sobe sa francuskim ležajem, a jedna sa dva odvojena ležaja. Okupljanje za najmlađe goste definitivno biće soba na trećem spratu/potkrovlju, koju čine dva dušek ležaja.
Drugi apartman obuhvata dnevni boravak sa velikom ugaonom garniturom na razvlačanje, koja se koristi za spavanje po potrebi, kuhinju sa trpezarijom. U apartmanu se nalaze i dve sobe, jedna sa francuskim ležajem i jedna sa dva odvojena ležaja, kupatilo. Ovaj deo kuće je idealan za boravak 6 do 8 osoba, jer u sklopu ovog apartmana postoji i jedna dvokrevetna soba koja je direktno povezana sa apartmanom ako za to ima potrebe.
Apartmani su povezani glavnim ulazom u kuću i samim tim postoji mogućnost iznajmljivanja oba apartmana zajedno , ako je to potrebno.
Preko puta vikendice Bili je odlična picerija Eskim, koju obavezno posetite i uživajte u domaćem ambijentu.

 Vikendica Bili Jahorina:

VIKENDICA BILI  JAHORINA - CENOVNIK ZIMA 2018/2019:

Vikendica Bili Jahorina

Uz ovaj cenovnik vaze Opšti uslovi putovanja Jahorine info doo.
Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.

Cene su na bazi dnevnog najma vikendice.
U cenu nije uračunata boravišna taksa, koja iznosi 1,10eur po osobi dnevno i plaća se na Jahorini.
Za sve informacije i raspoloživost za Vikendicu Bili Jahorina:
Call centar
JAHORINA INFO
+381 21 66 12 266
+381 63 75 78 162
BiH +387 65 631 644
hoteljahorina@gmail.com