Padaju rekordi – Jahorina kao nekad

Na Jahorini neme pauze! Olimpijska lijepotica bilježi rekordnu posjećenost, kao i nezapamćen broj turista i skijaša! U kontaktu sa nekoliko turističkih agencija i lokalnih preduzetnika koji su specijalizovani za Jahorinu, dobili smo informaciju da je do 1. feburara na Jahorini boravio rekordan broj turista u zadnjih 5 godina!

Poslije mnogo godina Jahorini se vraća stari sjaj. Dolaskom novog rukovodstva OC Jahorina u veoma kratkom vremenskom periodu urađene su velike stvari, kako na marketingu planine tako i na uređenju staza i signalizaciji, sadržaijma za najmlađe, promociji planine u inostranstvu kao i još mnogo toga!

Kao rezultat toga, došlo je do realizacije dugogodišnje ideje i saradnje sa EXIT Festivalom!
Prvi zimski festival u ovom dijelu Evrope biće održan na Jahorini pod imenom “Festival 84”!
Iz Exit tima je objavljeno da će za fenomenalnu atmosferu i vrhunske žurke biti zaduženi neki od najboljih svjetskih i evropskih DJ-eva i izvođača današnjice, kao što su: Sigma, Filatov i Karas, domaća rok grupa Van Gogh, Bad Copy i drugi… 70% ulaznica i paketa je već prodato, a kako stvari stoje Jahorina ce od 15.-18. marta biti Evropski centar mladih!

Pored Exit festivala, neki od događaja koji su obilježili dosadašnju zimu se spektakularni Novogodišnji koncert Željka Joksimovića, za vrijeme trajanja Ski Openinga sve prisutne goste zabavljali su Dženan Lončarević i doajen narodne muzike Miroslav Ilić!

 

Padaju rekordi - Jahorina kao nekad

 

 

 

 

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.