Padaju rekordi – Jahorina kao nekad

Padaju rekordi – Jahorina kao nekad

Na Jahorini neme pauze! Olimpijska lijepotica biljezi rekordnu posjecenost, kao i nezapamcen broj turista i skijasa! U kontaktu sa nekoliko turistickih agencija i lokalnih preduzetnika koji su specijalizovani za Jahorinu, dobili smo informaciju da je do 1. feburara na Jahorini boravio rekordan broj turista u zadnjih 5 godina!

Poslije mnogo godina Jahorini se vraca stari sjaj. Dolaskom novog rukovodstva OC Jahorina u veoma kratkom vremenskom periodu uradjene su velike stvari, kako na marketingu planine tako i na uredjenju staza i signalizaciji, sadrzaijma za najmladje, promociji planine u inostranstvu kao i jos mnogo toga!

Kao rezultat toga, doslo je do realizacije dugogodisnje ideje i saradnje sa EXIT Festivalom!
Prvi zimski festival u ovom dijelu Evrope bice odrzan na Jahorini pod imenom “Festival 84”!
Iz Exit tima je objavljeno da ce za fenomenalnu atmosferu i vrhunske zurke biti zaduzeni neki od najboljih svjetskih i evropskih DJ-eva i izvodjaca danasnjice, kao sto su: Sigma, Filatov i Karas, domaca rok grupa Van Gogh, Bad Copy i drugi… 70% ulaznica i paketa je vec prodato, a kako stvari stoje Jahorina ce od 15.-18. marta biti Evropski centar mladih!

Pored Exit festivala, neki od dogadjaja koji su obiljezili dosadasnju zimu se spektakularni Novogodisnji koncert Zeljka Joksimovica, za vrijeme trajanja Ski Openinga sve prisutne goste zabavljali su Dzenan Loncarevic i doajen narodne muzike Miroslav Ilic!

 

Padaju rekordi - Jahorina kao nekad