KONCERT ZELJKA JOKSIMOVICA

U organizaciji Olimpijskog centra, na nase, a i zadovoljstvo svih posetilaca Jahorine, za docek Nove 2018. godine na otvorenom bice zaduzen jedan od najpopularnijih pevaca na ovim prostorima Zeljko Joksimovic.

14. novembra u hotelu Bistrica ozvanicen je novogodisnji koncert Zeljka Joksimovica na Jahorini. Koncert ce se odrzati na platou ispred Hotela Bistrica. Najavljen je spektakl koji ce se dugo pamtiti.

  • Raduje me svaki docek Nove godine, a ove godine posebno jer cu biti na Jahorini. Volim ovu planinu i drago mi je sto svake godine sve vise i vise napreduje. Bolja ponuda, uredjene staze, sve je to razlog sto je danas i mojim sugradjanima Jahorina destinacija za odmor i skijanje. Hvala komaniji m:tel i Olimipijskom centru Jahorina na pozivu da se zajedno provedemo i docekamo 2018. a ja mogu da obecam sjajan provod. Publika me poznaje i zna da uvek dam maksimum, a tako ce biti i sada, zato hajdemo u planine, rekao je Zeljko Joksimovic.

Kao sto je i najavljeno iz Olimpijskog centra Jahorina, bogat muzicki i zabavni program najavljen je za predstojecu zimsku sezonu 2017/18. Pored Exit festivala o kome smo vec pisali, koji ce biti odrzan od 15. do 18. marta naredne godine, a za novogodisnju noc na Jahorini na platou ispred Hotela Bistrica bice odrzan veliki koncert Zeljka Joksimovica.

Ovakvim radom i projektima ljudi koji su zaduzeni za marketing i pozicioniranje Jahorine na mapu najboljih evropskih skijalista, slobodno mozemo reci da ce Jahorina brze nego ocekivano zauzeti mesto koje joj pripada.

Koncert Zeljka Joksimovica za Novu godinu na Jahorini

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.