Koncert Zeljka Joksimovica za Novu godinu na Jahorini

KONCERT ZELJKA JOKSIMOVICA

U organizaciji Olimpijskog centra, na nase, a i zadovoljstvo svih posetilaca Jahorine, za docek Nove 2018. godine na otvorenom bice zaduzen jedan od najpopularnijih pevaca na ovim prostorima Zeljko Joksimovic.

14. novembra u hotelu Bistrica ozvanicen je novogodisnji koncert Zeljka Joksimovica na Jahorini. Koncert ce se odrzati na platou ispred Hotela Bistrica. Najavljen je spektakl koji ce se dugo pamtiti.

  • Raduje me svaki docek Nove godine, a ove godine posebno jer cu biti na Jahorini. Volim ovu planinu i drago mi je sto svake godine sve vise i vise napreduje. Bolja ponuda, uredjene staze, sve je to razlog sto je danas i mojim sugradjanima Jahorina destinacija za odmor i skijanje. Hvala komaniji m:tel i Olimipijskom centru Jahorina na pozivu da se zajedno provedemo i docekamo 2018. a ja mogu da obecam sjajan provod. Publika me poznaje i zna da uvek dam maksimum, a tako ce biti i sada, zato hajdemo u planine, rekao je Zeljko Joksimovic.

Kao sto je i najavljeno iz Olimpijskog centra Jahorina, bogat muzicki i zabavni program najavljen je za predstojecu zimsku sezonu 2017/18. Pored Exit festivala o kome smo vec pisali, koji ce biti odrzan od 15. do 18. marta naredne godine, a za novogodisnju noc na Jahorini na platou ispred Hotela Bistrica bice odrzan veliki koncert Zeljka Joksimovica.

Ovakvim radom i projektima ljudi koji su zaduzeni za marketing i pozicioniranje Jahorine na mapu najboljih evropskih skijalista, slobodno mozemo reci da ce Jahorina brze nego ocekivano zauzeti mesto koje joj pripada.

Koncert Zeljka Joksimovica za Novu godinu na Jahorini