Apartmani na Jahorini

Apartmani na Jahorini

Za ovu zimu smo pripremili veliki broj Apartmana na Jahorini :
Za predstojeću sezonu 2018/2019 pripremili smo veliki broj apartmana na Jahorini. U ponudi apartmana na Jahorini nalazi se naraznovrsniji smeštaj. Od dvije do dvanaest osoba, apartmani u planinskom stilu, eksluzivni apartmani sa širokim rasponom cena smeštaja u apartmanima na Jahorini, tako da za svačiji ukus i džep možemo naći adekvanu ponudu.

Apartman „ESKIM 01″- U vikend naselju Šator, udaljen od ski staze 200  metara, nalazi se apartman Eskim 1 .

Ispred kuće Eskim 1 je veliki javni parking za goste apartmana. Apartman je na mestu koje obezbeđuje funkcionisanje na skijama, jer do staze, kao i do kuće dolazite na skijama. Apartman Eskim se preporučuje za 7-8 osoba.

Eskim 1 je, zbog svog izgleda i sadržaja sa pravom naš faorit broj jedan i preporuka za sledeće zimovanje.

 U prizemlju kuće se nalazi skijašnica.

 Apartmani na Jahorini

Jahorina – Vila Vera Vikend kuća sa dva apartmana na Jahorini. Jedan apartman je za 3-4 osobe, a drugi je za 8 osoba. Vikendica se nalazi uz stazu Poljice, na jako pogodnoj lokaciji za skijaše, ali i sve druge aktivnosti vezane za planinu. Vile se izdaje tek od prošle sezone i u odličnom je stanju , a nameštaj u kući je potpuno nov.

Apartmani u Vili Vera se izdaju tokom cele godine.

Rezervacija ove vile vrši se direktnim kontaktom sa vlasnicima…

Biramo najbolji apartman na Jahorini !

Apartmani na Jahorini

Hotel Bistrica Jahorina 

Hotel Bistrica na Jahorini se nalazi na jednom od najlepših vidikovaca sa prekrasnim pogledom na padine Jahorine, iznad reke Prače. Odlično povezan saobraćajnicama sa svim pratećim objektima Jahorine.

Hotel Bistrica je udaljen 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva. Hotel je izgrađen za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa tri zvezdice. Raspolaže sa 152 sobe i 8 apartmana što ukupno čini 320 osnovnih i 80 pomoćnih ležajeva.

 Hoteli sa bazenom na Jahorini

Jahorina info d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.