Apartmani Eskim na Jahorini

Apartmani Eskim na Jahorini – Eskim 1 i Eskim 2  na Jahorini se nalaze u vikend naselju Sator, 250 metara od staze Poljice.Oba apartmana zajedno sa restoranom Eskim, cine kompleks Eskim. Mogu se izdavati posebno kao apartmani (svaki apartman ima zaseban ulaz), a takodje su pogodni i za veca drustva ili porodice. Kapacitet Eskima 1 je (6-8 osoba), a Eskima 2 ( 6-7) osoba.

Apartman Eskim 1:

Galerija fotografija Apartmana Eskim 1 na Jahorina:

Eskim 1: Na samom ulasku u apartman, u prizemlju, nalazi se skijasnica. Prostrani dnevni boravak smesten je na prvom spratu, sa velikim kaminom koji će uciniti da se osetite kao u pravoj planinskoj idili. Opremljen je sa TV-om, DVD plejerom, centralnim grejanjem kao i Wi-Fi mrezom. Na istom spratu nalazi se i opremljena kuhinja, kupatilo, kao i dvokrevetna soba sa francuskim lezajem. Na drugom spratu vikendice nalazi se mala soba sa dva odvojena kreveta i trokrevetna soba sa jednim odvojenim i jednim francuskim lezajem.

Cenovnik za sezonu 2017/18:Jahorina_apartman_Eskim_1_cenovnik_2018

Apartman Eskim 2:

Galerija fotografija Apartmana Eskim 2 na Jahorini:

Eskim 2: Pri samom ulasku u apartman, na prvom nivou, nalazi se skijasnica i kupatilo. Na istom spratu smesten je i dnevni boravak u etno stilu, opremljen sa TV-om, Wi-fi mrezom i trosedom na razvlacenje, kao i potpuno opremljena kuhinja i trpezarija. Sa desne strane, na drugom spratu apartmana Eskim 2, nalazi se dvokrevetna soba sa francuskim lezajem, dok je sa vaše leva strane soba sa tri odvojena kreveta.

Cenovnik za sezonu 2017/18:eskim_2_jahorina_cenovnik_2018

Apartmani Eskim na Jahorini